Takaikkunan lasipanssari

Takaikkunan lasipanssari Jeep Wrangler JL

199 €

Tšekin varasto: Loppuunmyyty
Espanjan varasto: Saatavilla


Osa #: XOWGA001
Väri:

Rear Glass Armor -kehyksen suojausominaisuuden päätehtävä on parantaa takalasin vahvaa suojaa. Se kestää osittain ulkoisia tekijöitä, törmäyksiä ja naarmuja, mikä vähentää lasivaurioiden riskiä. Takalasin panssarointi on valmistettu lujatekoisista materiaaleis ... Lisätietoja


Kuvaus

Rear Glass Armor -kehyksen suojausominaisuuden päätehtävä on parantaa takalasin vahvaa suojaa. Se kestää osittain ulkoisia tekijöitä, törmäyksiä ja naarmuja, mikä vähentää lasivaurioiden riskiä. Takalasin panssarointi on valmistettu lujatekoisista materiaaleista, jotka ovat kovia ja kestäviä, kuten metalliseoksista ja vahvistetuista muoveista. Se on varustettu erinomaisella puristus- ja muodonmuutoskestävyydellä, joka tarjoaa pitkäaikaisen suojan ja suojan. Suunnittelemamme lasipanssarikehyksen tuuletus ja kuivatus eivät ainoastaan suojaa, vaan siinä otetaan myös huomioon tuuletus vesihöyryn kertymisen välttämiseksi. Meillä on myös kohtuulliset viemärikanavat, jotka suojaavat tehokkaasti sadeveden ja muiden nesteiden kertymiseltä.

Sovellukset

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja