LED kääntymis- ja pysäköintivalaisinsarja

LED kääntymis- ja pysäköintivalaisinsarja Savuinen, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

289 €

Tšekin varasto: Saatavilla pian
Espanjan varasto: Saatavilla


Osa #: XOPL007
Väri:

X-Offroad LED-valaisinsarja lisää päivitetyn modernin ulkonäön Wrangleriin tai Gladiatoriin. Olipa Wranglerisi tai Gladiatorisi päivittäinen kuljettajasi tai viikonloppulelusi, nämä X-Offroadin LED-valaisimet erottavat Wranglerisi tai Gladiatorisi varmasti mui ... Lisätietoja


Kuvaus

X-Offroad LED-valaisinsarja lisää päivitetyn modernin ulkonäön Wrangleriin tai Gladiatoriin. Olipa Wranglerisi tai Gladiatorisi päivittäinen kuljettajasi tai viikonloppulelusi, nämä X-Offroadin LED-valaisimet erottavat Wranglerisi tai Gladiatorisi varmasti muista. OEM-luokan materiaaleista valmistetuissa X-Offroad LED-valaisinsarjoissa on kestävät mustat ABS-muovikotelot, joissa on savustetut polykarbonaattilinssit ja erittäin voimakkaat LEDit. Nämä suorat OE-vaihtopysäköinti- ja kääntymisvalot on valmistettu alkuperäisten eritelmien mukaisesti ja ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista edulliseen hintaan. Toimii vain tehtaan LED-valojen korvaajana. Myydään pareittain.

Sovellukset

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja