LED Sider -merkkivalaisinsarja

LED Sider -merkkivalaisinsarja Savuinen, Vent, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

99 €

Tšekin varasto: Saatavilla pian
Espanjan varasto: Saatavilla


Osa #: XOSML001
Väri:

Muunna jeeppisi suojalevyn täyttöpaneelit sivumerkkivaloiksi parempaan näkyvyyteen parilla X-Offroad LED-sivumerkkivalolla. Näissä sivumerkkivaloissa on kirkkaat, tehokkaat LEDit, jotka varmistavat, että hajamieliset kuljettajat huomaavat sinut päivällä tai yö ... Lisätietoja


Kuvaus

Muunna jeeppisi suojalevyn täyttöpaneelit sivumerkkivaloiksi parempaan näkyvyyteen parilla X-Offroad LED-sivumerkkivalolla. Näissä sivumerkkivaloissa on kirkkaat, tehokkaat LEDit, jotka varmistavat, että hajamieliset kuljettajat huomaavat sinut päivällä tai yöllä. X-Offroad LED-sivumerkit valmistetaan ruiskuvaletuilla ABS-muovikoteloilla kestävyyden takaamiseksi, ja niissä käytetään savustettuja polykarbonaattilinssejä aggressiivisen hyvän ulkonäön takaamiseksi. X-Offroad suunnitteli LED-sivumerkkivalot siten, että ne korvaavat suoraan tehtaan lokasuojien täyttöpaneelit. Huomaa, että sinun on liitettävä ajovalosarjaan, jotta se toimii. LEDit aktivoituvat sitten automaattisesti yhdessä ajo- tai vilkkuvalojen kanssa.

Sovellukset

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja