Välikappaleen nostosarja

Välikappaleen nostosarja Alumiini, 2", Jeep Wrangler TJ

159 €

2" X-Offroad Inch Spacer Lift & Level Kit parantaa Jeep Wranglerin ajoasentoa hienovaraisesti mutta tehokkaasti poistamalla etukallistuskulman. Nostosarjaan mahtuu useita eri rengaskokoja, mutta on suositeltavaa, että et ylitä 33-tuumaista vaihtoehtoa, jos käy ... Lisätietoja

Osa #: XOLK014


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

2" X-Offroad Inch Spacer Lift & Level Kit parantaa Jeep Wranglerin ajoasentoa hienovaraisesti mutta tehokkaasti poistamalla etukallistuskulman. Nostosarjaan mahtuu useita eri rengaskokoja, mutta on suositeltavaa, että et ylitä 33-tuumaista vaihtoehtoa, jos käytät tätä sarjaa maastossa, sillä liian lähellä suojalevyä oleva rengas vähentää paljon tarvittavaa jousituksen liikkumavaraa ja voi vahingoittaa kumia. 2" X-Offroad Spacer Lift & Level Kit sisältää alumiiniset etu- ja takavälikappaleet ja puskuripuskurit. Enimmillään 2 tuuman korotuksen ansiosta se tarjoaa täydellisen ajokorkeuden 31-33 tuuman renkaille ja jopa 35 tuuman renkaille säännölliseen maantieajoon. Välikappaleet on suunniteltu tietokoneella tarkkuutta varten, kun taas patentoitu alumiinimateriaalivalmiste kestää aikaa ilman, että se hajoaa ajan mittaan kuten polyuretaanityypit. Tämä kestävä materiaali tarjoaa lujan, mutta herkän ajo-ominaisuuden ja kestää hajoamista, jotta suorituskyky säilyy tasaisena kilometri kilometrin jälkeen. X-Offroad Lift Kit asennetaan ilman hitsausta tai leikkaamista, joten se on pulttikiinnitteinen sarja. Ammattilaisen suorittamaa asennusta kuitenkin suositellaan.

Sovellukset

1997-2006 Jeep Wrangler TJ

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja