Ohjauspyörän suojus

Ohjauspyörän suojus Musta, 37-39 cm

11,50 €
Väri:

Kansi on erittäin mukava ja tuntuu hyvältä pitää sitä kädessä ajon aikana. Nopea ja helppo asentaa, sinun tarvitsee vain asettaa suojus ohjauspyörän päälle. Laadukkaiden materiaalien käyttö takaa, että suojus kestää monta vuotta ja näyttää hyvältä autossasi. E ... Lisätietoja

Osa #: XOSWC001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Kansi on erittäin mukava ja tuntuu hyvältä pitää sitä kädessä ajon aikana. Nopea ja helppo asentaa, sinun tarvitsee vain asettaa suojus ohjauspyörän päälle. Laadukkaiden materiaalien käyttö takaa, että suojus kestää monta vuotta ja näyttää hyvältä autossasi. Elementit on ommeltu yhteen vahvoilla langoilla, joita käytetään auton verhoilussa. Laadukkaiden materiaalien käyttö takaa, että suojus kestää monta vuotta ja näyttää hyvältä autossasi. Suojaa täydellisesti ohjauspyörää jo tapahtuneilta hankaus- tai naamiovaurioilta. Suojan sisäpuoli on liukumaton ja estää suojan liukumisen. On tärkeää valita ohjauspyörään sopivan kokoinen päällyste. Se ei ole vaikeaa, mittaa vain autosi ohjauspyörän halkaisija ulkopuolelta.

Erittely

  • Koko: 37-39 cm

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja