⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Puhdistuskäsine

Puhdistuskäsine Mikrokuitu, Harmaa

4,90 €
Väri:

Yleiskäyttöinen kaksipuolinen mikrokuitukinnas puhdistukseen, pesuun ja kiillotukseen. Laadukas tuote kuivaan ja märkäkäyttöön. Mikrokuituhanska puhdistaa turvallisesti ja tehokkaasti kaikki muovi-, metalli- ja lasipinnat. Ei jätä raitoja tai pörröisyyttä, ime ... Lisätietoja

Osa #: XOCG001


Espanjan varasto: Saatavilla pian
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Yleiskäyttöinen kaksipuolinen mikrokuitukinnas puhdistukseen, pesuun ja kiillotukseen. Laadukas tuote kuivaan ja märkäkäyttöön. Mikrokuituhanska puhdistaa turvallisesti ja tehokkaasti kaikki muovi-, metalli- ja lasipinnat. Ei jätä raitoja tai pörröisyyttä, imee hyvin likaa. Erittäin imukykyinen ja tehokas - toisella puolella on useita mikrokuituhapsuja, jotka poistavat tehokkaasti ja nopeasti pölyn eri nurkista, ja toisella puolella on pehmeä liina, joka sopii täydellisesti puhdistettujen pintojen kiillottamiseen. Voit laittaa sen helposti käteesi, mikä takaa mukavuuden ja mukavuuden työskentelyn aikana. Se sopii erinomaisesti hiusten, siitepölyn ja muiden epäpuhtauksien poistamiseen auton istuimista ja verhoiluista sekä ohjaamon, ikkunoiden ja sisätilojen osien hoitoon. Joustavan mansetin ansiosta voit hallita käsinettä paremmin ja pitää sen kädessäsi tehokkaasti ja mukavasti. Käsine voidaan pestä käsin saippualla (harmaa saippua on suositeltavinta - sen ansiosta kuidut säilyttävät ominaisuutensa ja pörröisyytensä pitkään) tai pesukoneessa enintään 60 asteessa.

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja