Joustava yleissuppilo

Joustava yleissuppilo Musta, Siivilällä, 13.5 cm

1,99 €
Väri:

X-Offroad esittelee laadukkaan mustan muovisen suppilon, jossa on siivilä, ihanteellinen kaikille, jotka arvostavat toiminnallisuutta ja mukavuutta. Tämä kaksiosainen suppilo on välttämätön työkalu jokaiseen korjaamoon, autotalliin tai kotiin. Valmistettu kest ... Lisätietoja

Osa #: XOFUF001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

X-Offroad esittelee laadukkaan mustan muovisen suppilon, jossa on siivilä, ihanteellinen kaikille, jotka arvostavat toiminnallisuutta ja mukavuutta. Tämä kaksiosainen suppilo on välttämätön työkalu jokaiseen korjaamoon, autotalliin tai kotiin. Valmistettu kestävästä, kemikaalinkestävästä muovista, joka takaa pitkäaikaisen käytön myös ankarissa olosuhteissa. Täydellinen polttoaineen, nesteiden, veden ja muiden aineiden kaatamiseen. Suppilo koostuu kahdesta osasta, joten se on helppo puhdistaa ja säilyttää. Näin varmistetaan, että se on aina hygieeninen ja käyttövalmis. Integroitu siivilä sitoo epäpuhtaudet ja varmistaa, että kaadettavat nesteet ovat puhtaita ja vapaita ei-toivotuista elementeistä.

Erittely

  • Halkaisija: 13.5 centimeter

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja