Turvaliivi

Turvaliivi Sertifiointi, Oranssi, XL

4,50 €
Väri:

Lisää turvallisuuttasi sertifioidulla heijastavalla varoitusliivillä. Kirkkaan oranssin värinsä ansiosta tämä luotettava tuote on välttämätön varuste kaikille, jotka haluavat olla hyvin näkyviä olosuhteista riippumatta. Liivi on sertifioitu eurooppalaisten sta ... Lisätietoja

Osa #: XOSV008


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Lisää turvallisuuttasi sertifioidulla heijastavalla varoitusliivillä. Kirkkaan oranssin värinsä ansiosta tämä luotettava tuote on välttämätön varuste kaikille, jotka haluavat olla hyvin näkyviä olosuhteista riippumatta. Liivi on sertifioitu eurooppalaisten standardien mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun ja tehokkaan suojan. Liivin voimakas väri takaa erinomaisen näkyvyyden myös kaukaa. Ihanteellinen päivällä ja yöllä, kun näkyvyys on tärkeää. Liivissä on leveät heijastavat elementit, jotka parantavat näkyvyyttäsi merkittävästi hämärässä tai huonolla säällä. Liivi on kevyt, hengittävä ja sopii työ- tai talvivaatteiden päälle. Liivissä on käytännöllinen tarranauhakiinnitys, joka mahdollistaa nopean pukemisen ja riisumisen ilman turhia komplikaatioita. Erilaisia käyttökohteita, kuten rakennustyömailla, tietyömailla, urheilutapahtumissa sekä jokapäiväisissä tilanteissa, joissa näkyvyyden lisääminen on ensisijaisen tärkeää.

Erittely

  • Materiaali: 100% polyester
  • Koko: XL
  • Todistukset: EN ISO 13688:2013+A1:2021, EN ISO 20471:2013+ A1:2016, 0598/PPE/24/2960

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja