⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Pyyhkimen terä

Pyyhkimen terä Litteä, U-tyyppi, 24", 600 mm

3,90 €
Väri:

Tutustu monipuolisten autonpyyhkimiemme luotettavuuteen ja suorituskykyyn. Suunniteltu mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Edistyksellisen teknologiansa ja vankan rakenteensa ansiosta nämä pyyhkimet toimivat täydellisesti kaikissa sääolosuhteissa ja tarjoa ... Lisätietoja

Osa #: XOWB016


Espanjan varasto: Saatavilla pian
Tšekin varasto: Saatavilla

🔥 Ole valpas ja osta fiksusti! 🔥

Kuvaus

Tutustu monipuolisten autonpyyhkimiemme luotettavuuteen ja suorituskykyyn. Suunniteltu mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Edistyksellisen teknologiansa ja vankan rakenteensa ansiosta nämä pyyhkimet toimivat täydellisesti kaikissa sääolosuhteissa ja tarjoavat erinomaisen näkyvyyden tiellä. Yksinkertainen ja nopea asennus suositun U-koukkukiinnikkeen ansiosta. Pyyhkimet on varustettu kulutusta kestävällä kumilla, joka takaa pitkäaikaisen ja tehokkaan toiminnan kaikissa sääolosuhteissa. Optimoitu muoto minimoi melun ja vastuksen, mikä takaa pyyhkimen tasaisen toiminnan myös suurilla nopeuksilla.

Erittely

  • Pituus: 600 milimeter
  • Koukku: U-tyyppi
  • Tyyppi: Litteä
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja