⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Teräksinen tölkki

Teräksinen tölkki Vihreä, 20L

49 €
Väri:

Ota mukaan ylimääräistä polttoainetta seuraavaan maastoseikkailuusi ja aja huoletta X-Offroad 20L Jerry Can -kanisterin vihreällä värillä. Tähän raskaaseen polttoainesäiliöön mahtuu jopa 20 litraa kaasua, dieseliä tai petrolia. Lisäksi tämän kanisterin sisäise ... Lisätietoja

Osa #: XOJC005


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Ota mukaan ylimääräistä polttoainetta seuraavaan maastoseikkailuusi ja aja huoletta X-Offroad 20L Jerry Can -kanisterin vihreällä värillä. Tähän raskaaseen polttoainesäiliöön mahtuu jopa 20 litraa kaasua, dieseliä tai petrolia. Lisäksi tämän kanisterin sisäisesti tuuletettu muotoilu mahdollistaa nopean täyttönopeuden ja roiskevedenpitävän kaadon. Tämä tölkki on valmistettu vihreän värisestä raskaasta teräslevystä. Siinä on sisäinen ja ulkoinen ruosteenestopinnoite, joka on öljyn, öljyn ja alkoholin kestävä. Vuodon estämiseksi sen korkki on kiinnitetty lukitustapilla. Sen vankka rakenne takaa korkean kestävyyden mekaanisia vaurioita vastaan. Mukana tulee galvanoitu "L"-muotoinen tappi lisäsuojana ja lapsiturvana. Kanisteri on UN-sertifioitu, mikä mahdollistaa kaikkien polttoaineiden, myös bensiinin ja dieselpolttoaineen, turvallisen varastoinnin. Tuote on varustettu korkin alle sijoitetulla sinetillä. Tiiviste takaa, että kanisteri on ilmatiivis.

Erittely

  • Kapasiteetti: 5 L

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja