⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Sisätilojen säilytysteline

Sisätilojen säilytysteline Jeep Wrangler JK

349 €
Väri:

Lisää Jeep Wranglerin sisätilojen kuljetuskapasiteettia asentamalla X-Offroad Interior Storage Rack. Tämä komponentti kiinnitetään tiukasti Jeepin tavaratilaan, jolloin saat enemmän tilaa tavaroille ja mahdollisuuden säilyttää enemmän tavaraa. Se on suunnitelt ... Lisätietoja

Osa #: XOISR004


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Lisää Jeep Wranglerin sisätilojen kuljetuskapasiteettia asentamalla X-Offroad Interior Storage Rack. Tämä komponentti kiinnitetään tiukasti Jeepin tavaratilaan, jolloin saat enemmän tilaa tavaroille ja mahdollisuuden säilyttää enemmän tavaraa. Se on suunniteltu siten, että lattian ja telineen pohjan väliin jää ylimääräistä tilaa, jolloin voit sijoittaa telineen alle kylmälaukun, laatikoita ja muuta lastia. Tämä sisätilojen säilytysteline kantaa kaiken, mitä asetat sen päälle. Tämä sisätilojen säilytysteline on suunniteltu pultattavaksi suoraan ajoneuvosi vannekiskoon, joten sen asentaminen on nopea ja helppo tehtävä.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja