⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Takaluukun vararengas Bump Stop Kit (kolhun pysäytyssarja)

Takaluukun vararengas Bump Stop Kit (kolhun pysäytyssarja) Jeep Wrangler JK

29 €
Väri:

Renkaiden päivittäminen suurempaan kokoon on hyvä tapa tehdä Jeepistäsi entistä suorituskykyisempi. Mutta kun teet näin, tehtaan rengaskannatin ja takaluukun puskuripuskurit eivät välttämättä toimi kunnolla. Tämä voi aiheuttaa melua tai pahempaa, kun törmäät k ... Lisätietoja

Osa #: XOTST002


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Renkaiden päivittäminen suurempaan kokoon on hyvä tapa tehdä Jeepistäsi entistä suorituskykyisempi. Mutta kun teet näin, tehtaan rengaskannatin ja takaluukun puskuripuskurit eivät välttämättä toimi kunnolla. Tämä voi aiheuttaa melua tai pahempaa, kun törmäät kuoppiin. Riippumatta siitä, oletko lisännyt vararenkaan siirtokannattimen vai säilyttänyt tehdasasennuksen, renkaasi ei välttämättä saa kunnolla kosketusta takaluukun tehtaan puskuripuskureihin. Jos näin käy Jeepillesi, tarvitset tämän takaluukun vararenkaan töyssynestosarjan! Nämä Bump Stops on valmistettu polyuretaanimateriaalista, jolla on tietty kantavuus, eikä se ole helppo deformoitua. Vedenpitävä ja kestävä, takaa pitkäaikaisen kestävyyden. Mustalla värillä viimeistely, luonnollinen ulkonäkö, sopii auton ulkonäköön. Tämä puskuripysäyttösarja on leikattavissa, voit leikata puskuripysäyttimet pituuden mukaan varmistaaksesi, että ne sopivat autoosi. Voit korvata kuluneen tai rikkinäisen suoraan. Helppo asennus.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja