All Weather Protection Half Cover

All Weather Protection Half Cover 4 ovi, Hopea, Jeep Wrangler JK, Jeep Wrangler JL

99 €
Väri:

Suojaa Wranglerisi pintakäsittely sään vaikutuksilta X-Offroad All Weather Protection Half Coverilla. Tämä sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu autonsuoja suojaa auringon UV-säteiltä, lintujen jätöksiltä, puunmahalta ja rajuilta talviolosuhteilta, jotka kaikki vo ... Lisätietoja

Osa #: XOPFC004


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Suojaa Wranglerisi pintakäsittely sään vaikutuksilta X-Offroad All Weather Protection Half Coverilla. Tämä sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu autonsuoja suojaa auringon UV-säteiltä, lintujen jätöksiltä, puunmahalta ja rajuilta talviolosuhteilta, jotka kaikki voivat rikkoa ja vahingoittaa Wranglerin kirkaslakkaista pintakäsittelyä. Sovitetaan räätälöityyn vartalotyyliisi. Tämä X-Offroad-suoja on räätälöity sopimaan täydellisesti Wrangler-malleihin. Kansi on valmistettu hengittävästä, nelikerroksisesta, mustasta polypropeenimateriaalista, joka kestää poikkeuksellisen hyvin repeytymistä. Lisäksi saumat on kaksinkertaisesti ommeltu käyttäen korkealaatuista lankaa, jotta ne kestävät haurastumista.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja