Factory Style Muoviset sivuaskelmat

Factory Style Muoviset sivuaskelmat Musta, Jeep Wrangler TJ 2001-2006

199 €
Väri:

Onko sinulla vaikeuksia päästä sisään ja ulos TJ Wranglerista? Jos näin on, saatat haluta asentaa parin X-Offroad Factory Style Plastic Side Steps -sivuportaita. Nämä sivuaskelmat tarjoavat kätevän askelman, joka helpottaa sisäänpääsyä ja parantaa samalla Jeep ... Lisätietoja

Osa #: XOFSS001


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Saatavilla pian

Kuvaus

Onko sinulla vaikeuksia päästä sisään ja ulos TJ Wranglerista? Jos näin on, saatat haluta asentaa parin X-Offroad Factory Style Plastic Side Steps -sivuportaita. Nämä sivuaskelmat tarjoavat kätevän askelman, joka helpottaa sisäänpääsyä ja parantaa samalla Jeepin ulkoista muotoilua. X-Offroad Factory Style Plastic Side Steps on upean näköinen ja käytännöllinen päivitys kaikkiin 2001-2006 TJ Wrangleriin. Kestävästä ABS-muovista valmistetut sivuportaat on valmistettu kohokuvioidulla kuvioinnilla aggressiivisen hyvän ulkonäön takaamiseksi. UV-käsitelty, kuvioitu tehdasmusta/harmaa viimeistely, nämä Side Steps näyttävät upeilta tulevina vuosina. Mukana tulevat kiinnikkeet on valmistettu teräksestä lujuuden vuoksi ja niissä on musta jauhemaalattu pinta. Ei vaadi poraamista tai leikkaamista.

Sovellukset

2001-2006 Jeep Wrangler TJ
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja