Swing Case säilytysjärjestelmä

Swing Case säilytysjärjestelmä Matkustajan puoli, Kuljettajan puoli, Musta, Jeep Gladiator JT

299 €
Väri:

Maksimoi Jeep Gladiator JT -kuorma-auton sängyn käyttämättömät tilat lisäämällä Swing Case -säilytysjärjestelmä. Tämä kompakti säilytyslaatikko on täydellinen talteenottovälineille, työkaluille ja erilaisille matkatarvikkeille. Se on muotoiltu siten, että se m ... Lisätietoja

Osa #: XOSCS004


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Saatavilla pian

Kuvaus

Maksimoi Jeep Gladiator JT -kuorma-auton sängyn käyttämättömät tilat lisäämällä Swing Case -säilytysjärjestelmä. Tämä kompakti säilytyslaatikko on täydellinen talteenottovälineille, työkaluille ja erilaisille matkatarvikkeille. Se on muotoiltu siten, että se mahtuu siististi kuorma-auton lavalle pyöräkoteloa vasten, ja siihen pääsee helposti käsiksi vapautusvivun avulla. Pääset kätevästi käsiksi tähän säilytyslaatikkoon takaluukun alueelta kurkottamatta tai kiipeämättä kuorma-auton lavalle. Tämä Swing Case -varastointijärjestelmä on turvallinen laatikko, joka osoittaa luotettavaa lujuutta ja jäykkyyttä raskaan ABS-rakenteensa ansiosta. Vakaa kiinnitysteline kiinnittää laatikon paikalleen myös kovassa tärinässä ajettaessa. Swing Case -säilytysjärjestelmä sisältää kiinnityskannattimet, jotka kiinnitetään suoraan kuorma-auton sängyn sivuille. Kuorma-automalleissa, joissa on muovinen sängynpäällyste, asennuksessa voi olla tarpeen tehdä pieniä leikkauksia.

Sovellukset

2019-2029 Jeep Gladiator JT
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja