⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Takaluukkuun kiinnitettävä lippu- ja antenniteline

Takaluukkuun kiinnitettävä lippu- ja antenniteline Alumiini, Musta, Jeep Wrangler JK, JL, TJ

59 €
Väri:

Jos olet vakavasti otettava maastoautoilija, tiedät, miten tärkeää on varustaa Wranglerisi CB-radio (kansalaisradiopuhelin). Tämä X-Offroad Tailgate Mounted Flag and Antenna Holder on ruuvikiinnitteinen antennikiinnike, joka toimii myös lipputangon pidikkeenä, ... Lisätietoja

Osa #: XOTAH003


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Jos olet vakavasti otettava maastoautoilija, tiedät, miten tärkeää on varustaa Wranglerisi CB-radio (kansalaisradiopuhelin). Tämä X-Offroad Tailgate Mounted Flag and Antenna Holder on ruuvikiinnitteinen antennikiinnike, joka toimii myös lipputangon pidikkeenä, joten voit käyttää maasi tai suosikkiurheilujoukkueesi värejä. X-Offroad valmistaa lippu-/antennikiinnikkeen alumiiniseoksesta, joka takaa erinomaisen lujuuden ja keveyden. Korkealuokkaisesti mustalla viimeistelty antennikiinnike kestää eliniän. X-Offroad Tailgate Mounted Flag and Antenna Holder on suunniteltu pulttaamaan suoraan Jeepin takaluukun saranaan. Mitään leikkauksia tai muutoksia ei tarvita, joten asennus on siisti ja suoraviivainen.

Sovellukset

1997-2006 Jeep Wrangler TJ
2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja