⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Roll Bar asennettu ensiapulaukku

Roll Bar asennettu ensiapulaukku Armeija

25 €
Väri:

Pidä ensiaputarvikkeet kätevästi yhdessä paikassa X-Offroadin kaidetankoon kiinnitetyn ensiapulaukun avulla. Tämä säilytyspussi on ihanteellinen kaikkien ensiaputarpeidesi säilyttämiseen. Tämä ensiapulaukku on suunniteltu kiinnitettäväksi pois tieltä ajoneuvon ... Lisätietoja

Osa #: XOFAB001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Pidä ensiaputarvikkeet kätevästi yhdessä paikassa X-Offroadin kaidetankoon kiinnitetyn ensiapulaukun avulla. Tämä säilytyspussi on ihanteellinen kaikkien ensiaputarpeidesi säilyttämiseen. Tämä ensiapulaukku on suunniteltu kiinnitettäväksi pois tieltä ajoneuvon rollaattoriin. X-Offroad Roll Bar First Aid Storage Bag on valmistettu erittäin vahvasta, UV-stabiilista, armeijanvihreästä polyesterinylon-materiaalista. Tässä säilytyspussissa on vahvistetut saumat ja vetoketju kestävyyden lisäämiseksi. X-Offroad Roll Bar Mounted First Aid Storage Pouch on helppo asentaa koukku- ja silmukkahihnalla. Laukku irtoaa kaidetangon kiinnikkeestä vain irrottamalla yksi kiinnike ja irrottamalla se kiinnikkeestä. X-Offroad Roll Bar Mounted First Aid Storage Bag on universaalisti suunniteltu, joten se voidaan asentaa mihin tahansa ajoneuvomerkkiin tai -malliin, joka on varustettu rollaattorilla. Laukku myydään tyhjänä ilman ensiaputarvikkeita.

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja