Trail Rack

Trail Rack Musta, Jeep Wrangler JK

360 €

Tšekin varasto: Saatavilla
Espanjan varasto: Saatavilla


Osa #: XOTR048

Jos haluat päivittää 2007-2018 Jeep Wrangler JK -malliasi, varmista, että asennat X-Offroad Trail Rackin. Tämä teline ei ainoastaan lisää Jeepisi toiminnallisuutta, vaan sillä on myös kova ulkonäkö, joka lisää Jeepisi maastokelpoisuutta, jotta kääntät katseet ... Lisätietoja


Kuvaus

Jos haluat päivittää 2007-2018 Jeep Wrangler JK -malliasi, varmista, että asennat X-Offroad Trail Rackin. Tämä teline ei ainoastaan lisää Jeepisi toiminnallisuutta, vaan sillä on myös kova ulkonäkö, joka lisää Jeepisi maastokelpoisuutta, jotta kääntät katseet kaikkialla, minne menetkin. Tämä maastokelpoinen teline tarjoaa myös lisää säilytystilaa kaikille tarvikkeille, joita saatat tarvita seikkailuissasi. Varmistaaksemme, että tämä teline kestää kovaa maastoa ja vaikeita olosuhteita, joita saatat kohdata maastossa, tämä teline on rakennettu kovista materiaaleista, jotka kestävät väärinkäytöksiä. Näin pystyt käyttämään tätä telinettä pitkään ilman huolta sen kestävyydestä.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja