Katto riippumatto

Katto riippumatto Takana, Musta, Ford Bronco

35 €
Väri:

X-Offroad Roof Hammock tarjoaa sinulle mukavan paikan rentoutua ja nauttia kesän auringonpaisteesta. Helppo asentaa ja irrottaa, tämä katto riippumatto on ihanteellinen retkeilyyn ja tailgating läheisten ystävien kanssa. Sinun ei tarvitse murehtia repeytymistä ... Lisätietoja

Osa #: XORH008


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

X-Offroad Roof Hammock tarjoaa sinulle mukavan paikan rentoutua ja nauttia kesän auringonpaisteesta. Helppo asentaa ja irrottaa, tämä katto riippumatto on ihanteellinen retkeilyyn ja tailgating läheisten ystävien kanssa. Sinun ei tarvitse murehtia repeytymistä, repeytymistä tai haalistumista, koska X-Offroad valmistaa heidän etuhamppunsa raskaasta nailonista, jossa on vahvistettu ompeleminen äärimmäisen kestäväksi jokapäiväistä kulumista vastaan. Yksi X-Offroad Hammockin mukavista asioista on se, että se ei vaadi erityisiä työkaluja tai muutoksia asennukseen. Tämä riippumatto asentuu nopeasti ja helposti mukana tulevan hihnan ja solkijärjestelmän avulla.

Erittely

  • Materiaali: Nylon

Sovellukset

2021+ Ford Bronco U725
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja