Aurinkosuoja

Aurinkosuoja Ford Bronco

19 €

X-Offroad Sun Shield -aurinkosuojalla pysyt viileänä ja pidennät samalla Ford Broncosi sisätilojen käyttöikää. Optimaalisen heijastuksen ja eristyksen saavuttamiseksi lämpö- ja UV-säteiden kilpi on valmistettu erityisestä korkean tiheyden vaahtomuovista, jolla ... Lisätietoja

Osa #: XOIA194


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

X-Offroad Sun Shield -aurinkosuojalla pysyt viileänä ja pidennät samalla Ford Broncosi sisätilojen käyttöikää. Optimaalisen heijastuksen ja eristyksen saavuttamiseksi lämpö- ja UV-säteiden kilpi on valmistettu erityisestä korkean tiheyden vaahtomuovista, jolla on erinomaiset eristysominaisuudet, ja laminoidaan se kahden Mylar-kerroksen väliin. Ulompi kerros on Mylar, jossa on aluminoidut pinnoitteet, jotka heijastavat lähes kaikki UV-säteet. Sisäkerros on pelkkää Mylaria, joka lisää jäykkyyttä ja suojaa keskimmäistä vaahtomuovikerrosta. Helposti kokoontaitettava nopeaa säilytystä varten.

Sovellukset

2021+ Ford Bronco U725
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja