Sytytyspistorasia Poista pistoke

Sytytyspistorasia Poista pistoke "Eject"

9,90 €

Vaihda vanha huonosti toimiva varastosytyttimen pistoke X-Offroad Lighter Socket Delete Plugin humoristisesti teemoitettuun punaiseksi anodisoituun, sytyttimen pistokkeen poistoon, jossa on sana "Eject" valkoisella tekstillä. Tämä Eject Button on hauska tapa p ... Lisätietoja

Osa #: XOIA188


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Vaihda vanha huonosti toimiva varastosytyttimen pistoke X-Offroad Lighter Socket Delete Plugin humoristisesti teemoitettuun punaiseksi anodisoituun, sytyttimen pistokkeen poistoon, jossa on sana "Eject" valkoisella tekstillä. Tämä Eject Button on hauska tapa peittää autosi tai kuorma-autosi tupakansytyttimen virtaportti. Tämä Eject Button Lighter Plug Delete on CNC-koneistettu korkealaatuisesta billet-alumiinista erinomaisen laadun varmistamiseksi. Plug on sitten viimeistelty kovaksi anodisoidulla punaisella viimeistelyllä vaikuttavan hyvän ulkonäön takaamiseksi. X-Offroad Lighter Socket Delete Plug punainen anodisoitu on suunniteltu universaalisti ja sopii kaikkiin ajoneuvoihin, joissa on tupakansytytinliitäntä. Helppo asennus.

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja