Katolle asennettu LED-takavalojen spoileri

Katolle asennettu LED-takavalojen spoileri Jeep Wrangler JL

299 €

Paranna Wranglerisi turvallisuustekijöitä, kun asennat tämän X-Offroadin katolle asennettavan LED-takavalojen spoilerin. Tämä spoilerisarja on suunniteltu tuottamaan eloisaa punaista valoa laadukkaiden LED-valosirujensa avulla. Tämä tekijä auttaa parantamaan n ... Lisätietoja

Osa #: XOLTS001


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Saatavilla pian

Kuvaus

Paranna Wranglerisi turvallisuustekijöitä, kun asennat tämän X-Offroadin katolle asennettavan LED-takavalojen spoilerin. Tämä spoilerisarja on suunniteltu tuottamaan eloisaa punaista valoa laadukkaiden LED-valosirujensa avulla. Tämä tekijä auttaa parantamaan näkyvyyttä taaksepäin, mikä parantaa turvallisuutta niin maastossa kuin maastossakin. Tämän sarjan kokoonpanoissa on lisäksi radikaali siipispoileri, joka antaa takapäähäsi yhtä rohkean tyylin, joka varmasti kääntää katseet. Tässä sarjassa käytetään korkealaatuisia LED-siruja, jotka on sijoitettu yhteen riviin ja jotka tarjoavat lineaarisemman vasteen aktivoituessaan. Lisäksi nämä sirut on suunniteltu tuottamaan punaista valoa, joka on sävyltään ja voimakkuudeltaan samanlainen kuin Jeepin kolmas jarruvalo. Tämä takavalospoileri on suunniteltu asennettavaksi Wranglerin tehdasasennuksiin mukana toimitettujen laitteistojen avulla. Useimmissa sovelluksissa ei tarvita lisäporausta tai muita muutoksia, vaikka sinun on tehtävä joitakin johdotustöitä, jotta valo saa kunnolla virtaa.

Sovellukset

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja