LED Takavalo Sarja

LED Takavalo Sarja Jeep Wrangler TJ, Jeep Wrangler YJ, Jeep CJ's

99 €

Nämä X-Offroad LED-takavalot lisäävät päivitetyn modernin ulkonäön CJ7-, YJ- tai TJ-malliisi. Näissä LED-takavaloissa on ainutlaatuinen X-muotoinen muotoilu, joka syttyy punaisena, ja ne tekevät näyttävän vaikutuksen. Olipa Jeepisi päivittäinen kuljettajasi ta ... Lisätietoja

Osa #: XOTL045


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Nämä X-Offroad LED-takavalot lisäävät päivitetyn modernin ulkonäön CJ7-, YJ- tai TJ-malliisi. Näissä LED-takavaloissa on ainutlaatuinen X-muotoinen muotoilu, joka syttyy punaisena, ja ne tekevät näyttävän vaikutuksen. Olipa Jeepisi päivittäinen kuljettajasi tai viikonloppulelusi, nämä LED-takavalot erottavat Jeepisi varmasti muista. Nämä OEM-luokan materiaaleista valmistetut X-Offroad-takavalot on koottu tarkkojen standardien mukaisesti, mikä takaa pitkäaikaisen laadun. Näissä takavaloissa on kestävä musta ABS-muovikotelo ja savustetut polykarbonaattilinssit. Jokainen kotelo on säätiivis, jotta lika ja kosteus eivät vahingoita sisällä olevaa huipputekniikan elektroniikkaa. Huomaa, että nämä takavalot eivät ole plug and play. Toimitetaan ilman pistorasiaa. Myydään pareittain.

Erittely

  • Vedenpitävyys: IP67

Sovellukset

1976-1986 Jeep CJ-5
1997-2006 Jeep Wrangler TJ
1986-1995 Jeep Wrangler YJ

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja