LED Neliövalot Sarja

LED Neliövalot Sarja Musta, E24 European Homologation, Lämmitetty, Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie E6000H

299 €
Väri:

Risteile kirkkaassa näkymässä tielle tai maastoon näillä X-Offroad LED 5x7 tuuman LED-ajovaloilla. Valaisimessa on automaattinen lämmitystekniikka, joka poistaa linssien jään automaattisesti lämpötilan mukaan. Se on tehty kestävää sitkeyttä varten, ja siinä on ... Lisätietoja

Osa #: XOHL087


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Risteile kirkkaassa näkymässä tielle tai maastoon näillä X-Offroad LED 5x7 tuuman LED-ajovaloilla. Valaisimessa on automaattinen lämmitystekniikka, joka poistaa linssien jään automaattisesti lämpötilan mukaan. Se on tehty kestävää sitkeyttä varten, ja siinä on vahva rakenne ja erittäin luja kevyt komposiitti, joka kestää vaurioita ja tavallisia ajo-olosuhteita. Vaihda tehtaan ajovalot tehokkaisiin LED-valoihin! LED-ajovalot korvaavat suoraan tehtaan ajovalot. X-Offroad -valot on suunniteltu maastoharrastajille, jotka vaativat parasta. Mukana eurooppalainen E24-homologointitodistus. Myydään pareittain. Huomautus: Jeep Wrangler YJ:n osalta varmista, että sinulla on sama koko, tämä on isompi versio YJ-ajovaloista.

Erittely

  • Merkit: DOT SAE, E24
  • Pistorasia: H4

Sovellukset

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja