Kylmän ilmanottojärjestelmä

Kylmän ilmanottojärjestelmä Jeep Wrangler JK 3.6L Pentastar

175 €

Paranna 3,6 litran V6 Wranglerisi tehoa ja suorituskykyä uudella kylmän ilmanottojärjestelmällä. Korvaamalla Wranglerisi rajoittavan tehdasvalmisteisen imusarjan suurivirtaussuodatinkokoonpanolla voit nähdä ja tuntea tuntuvan lisäyksen takapyörän hevosvoimissa ... Lisätietoja

Osa #: XOCAI002


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Paranna 3,6 litran V6 Wranglerisi tehoa ja suorituskykyä uudella kylmän ilmanottojärjestelmällä. Korvaamalla Wranglerisi rajoittavan tehdasvalmisteisen imusarjan suurivirtaussuodatinkokoonpanolla voit nähdä ja tuntea tuntuvan lisäyksen takapyörän hevosvoimissa ja vääntömomentissa. Tämä X-Offroad Intake ei ainoastaan paranna ilmavirtaa tehon lisäämiseksi, vaan se myös lisää aggressiivista ulkonäköä moottoritilaan mustan alumiinisen imuputkensa ansiosta. X-Offroad Cold Air Intake on suunniteltu parantamaan V6 Wranglerin suorituskykyä ilman tietokoneen uudelleenohjelmointia. Hyödyntämällä virtauksen dynamiikkaa tämä imu lisää tehoa käyttämällä alkuperäistä tehdasviritystä. Mukana tuleva suurivirtausilmansuodatin suodattaa tehokkaasti tehoa vievät hiukkaset monikerrosrakenteensa ansiosta. Erikoiskäsitelty materiaali luo tahmean pinnan, joka vangitsee mikroskooppiset epäpuhtaudet ennen kuin ne pääsevät Wranglerin moottoriin ja voivat aiheuttaa vahinkoa. Koska suodatin on uudelleenkäytettävä, uutta suodatinta ei tarvitse ostaa muutaman tuhannen kilometrin välein. Voit vain puhdistaa suodattimen, öljytä se uudelleen ja asentaa sen uudelleen - näin säästät rahaa pitkällä aikavälillä.

Sovellukset

2012-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
Vuosi Moottori
2012-2018 3.6 L Pentastar V6
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja