Pakosarja

Pakosarja Ruostumaton teräs, Jeep Wrangler YJ, TJ, Jeep Cherokee XJ, Jeep Grand Cherokee XJ, Jeep Comanche MJ

359 €

Paranna Jeepisi suorituskykyä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla pakoputkiputkiputkilla ja koe moottorin poikkeuksellinen suorituskyky. Jakotukissa on 1/2 tuuman paksuiset laipat ja halkaisijaltaan 1 1/2 tuuman karalla taivutettu letku. Nämä kohtaavat ... Lisätietoja

Osa #: XOSSM001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Paranna Jeepisi suorituskykyä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla pakoputkiputkiputkilla ja koe moottorin poikkeuksellinen suorituskyky. Jakotukissa on 1/2 tuuman paksuiset laipat ja halkaisijaltaan 1 1/2 tuuman karalla taivutettu letku. Nämä kohtaavat 6:1 kiillotetussa 304-luokan SS-kollektorissa, joka parantaa pakokaasuvirtausta ja tuottaa valtavia teho- ja vääntömomenttihyötyjä. Kun pakoputki on asennettu, se tuottaa jyrisevän äänen, joka kääntää kaikki päät kohti Jeepiäsi. Pakokaasuvirtauksen saavuttaminen on tuskin mahdollista, jos pakosarjan pakosarja on rajoitettu, mikä on ominaista varastossa oleville pakosarjoille. Nämä kattoputket kiihdyttävät pakokaasua kovaa vauhtia ja lisäävät pakokaasun äänenvoimakkuutta ja äänenvoimakkuutta. Otsakkeiden suunnittelussa käytetään korkealaatuista, 304-luokan ruostumatonta terästä.

Sovellukset

1991-1992 Jeep Comanche MJ
1993-1998 Jeep Grand Cherokee ZJ/ZG
1991-1999 Jeep Cherokee XJ
1997-1999 Jeep Wrangler TJ
1991-1995 Jeep Wrangler YJ
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja