⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Konepellin ja takaluukun suojaussarja

Konepellin ja takaluukun suojaussarja Musta, Jeep Wrangler JK

-31%
115 €   79 €
Väri:

X-Offroadin konepelti- ja takaluukun suojakotelosarjan avulla voit estää kolhuja ja naarmuja, jotka johtuvat polun vaaroista ja jokapäiväisestä kulumisesta. Nämä suojalevyt on suunniteltu suojaamaan konepellin etureunaa ja takaluukun yläreunaa vaurioilta. Nämä ... Lisätietoja

Osa #: XOHTD001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

X-Offroadin konepelti- ja takaluukun suojakotelosarjan avulla voit estää kolhuja ja naarmuja, jotka johtuvat polun vaaroista ja jokapäiväisestä kulumisesta. Nämä suojalevyt on suunniteltu suojaamaan konepellin etureunaa ja takaluukun yläreunaa vaurioilta. Nämä suojalevyt ovat myös loistava tapa peittää olemassa olevat vauriot ja lisätä samalla rohkeaa ja karua ulkonäköä Jeepin ulkoasuun. X-Offroadin konepelti- ja takaluukun suojasarja on valmistettu kestävästä, termoplastisesta materiaalista. Nämä suojalevyt on muotoiltu täsmälleen Wranglerin konepellin ja takaluukun muotoon, jotta ne sopivat täydellisesti. UV-käsitelty, kuvioitu musta pinta viimeistelee nämä deflektorit, jotka näyttävät hyvältä tulevina vuosina. Helppo asennus mukana tulevalla 3M-teipillä. Ei vaadi poraamista tai leikkaamista.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja