Sängyn telineen säädettävä järjestelmä

Sängyn telineen säädettävä järjestelmä Musta, Jeep Gladiator JT

-20%
715 €   569 €
Väri:

Ota kaikki irti Jeep Gladiator JT:n sängystä X-Offroad Bed Rack Systemin avulla. Tämä sänkyyn pultattavaksi suunniteltu päivitys antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi tilaa kuljettaa kaikki varusteesi ja lastisi. Lisäksi sen upea musta väri täydentää ajoneuvosi ... Lisätietoja

Osa #: XOBRS001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Ota kaikki irti Jeep Gladiator JT:n sängystä X-Offroad Bed Rack Systemin avulla. Tämä sänkyyn pultattavaksi suunniteltu päivitys antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi tilaa kuljettaa kaikki varusteesi ja lastisi. Lisäksi sen upea musta väri täydentää ajoneuvosi karua tyyliä. Paksun teräsrakenteen ansiosta sängyn telineellä on lujuus, joka ei ainoastaan turvaa varusteesi, vaan kestää myös kovimmatkin ajo-olosuhteet. X-Offroad Bed Rack System on suunniteltu siten, että voit kuljettaa erilaisia varusteita ja varusteita täysin mukavasti. Se istuu myös korkealla, sängyn sivussa, joten voit asentaa suurempia, painavampia ja korkeampia lisävarusteita ongelmitta.

Sovellukset

2019-2029 Jeep Gladiator JT
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja