Täyssuoja kaikissa sääolosuhteissa

Täyssuoja kaikissa sääolosuhteissa 2 Ovi, Jeep Wrangler YJ, TJ, JK, JL & Jeep CJ's

145 €

Tšekin varasto: Saatavilla
Espanjan varasto: Saatavilla


Osa #: XOPFC002
Väri:

Suojaa Wranglerisi pintakäsittely sään vaikutuksilta X-Offroad All Weather Protection Full Coverilla. Tämä sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu autonsuoja suojaa auringon UV-säteiltä, lintujen jätöksiltä, puunmahalta ja rajuilta talviolosuhteilta, jotka kaikki vo ... Lisätietoja


Kuvaus

Suojaa Wranglerisi pintakäsittely sään vaikutuksilta X-Offroad All Weather Protection Full Coverilla. Tämä sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu autonsuoja suojaa auringon UV-säteiltä, lintujen jätöksiltä, puunmahalta ja rajuilta talviolosuhteilta, jotka kaikki voivat rikkoa ja vahingoittaa Wranglerin kirkaslakkaista pintakäsittelyä. Sovitetaan räätälöityyn vartalotyyliisi. Tämä X-Offroad-suoja on räätälöity sopimaan täydellisesti 2-oviseen Wrangler- ja CJ-malleihin. Kansi on valmistettu hengittävästä, nelikerroksisesta, mustasta polypropeenimateriaalista, joka kestää poikkeuksellisen hyvin repeytymistä. Lisäksi saumat on kaksinkertaisesti ommeltu käyttäen korkealaatuista lankaa, jotta ne kestävät haurastumista.

Sovellukset

1944-1986 Jeep CJ-5
1997-2006 Jeep Wrangler TJ
2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
1989-1995 Jeep Wrangler YJ

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja