⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Oven salvan lukkosarjan suojus

Oven salvan lukkosarjan suojus Musta, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

9,90 €
Väri:

6 X-Offroad-ovilukon lukkosuojakotelon sarja on yksinkertainen ja edullinen tapa antaa Wrangler -mallillesi päivitetty ulkonäkö. X-Offroad valmistaa ovilukkojen lukkokannet ruiskuvaletusta akryylinitriilibutadieenistyreenistä (ABS) käyttäen Jeepin alkuperäisiä ... Lisätietoja

Osa #: XODLS001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

6 X-Offroad-ovilukon lukkosuojakotelon sarja on yksinkertainen ja edullinen tapa antaa Wrangler -mallillesi päivitetty ulkonäkö. X-Offroad valmistaa ovilukkojen lukkokannet ruiskuvaletusta akryylinitriilibutadieenistyreenistä (ABS) käyttäen Jeepin alkuperäisiä OEM CAD-tietoja täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. ABS on erittäin vahva materiaali, joka tunnetaan kevyestä painostaan, erinomaisesta kestävyydestään ja iskunkestävyydestään - joten se kestää erinomaisesti päivittäisen käytön vaarat. X-Offroad suunnitteli ovenlukon suojuksensa yksinkertaisesti kiinnittämään tehtaan oven lukon päälle ilman liimaa tai teippiä. Asennus voidaan suorittaa alle 5 minuutissa.

Sovellukset

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja