Alempi kytkentälaite

Alempi kytkentälaite Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

359 €
Väri:

Tämä X-Offroad Multiple Light Controller Lower Dash Mount Kit on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Se on suunniteltu ohjaamaan jopa 6 laitetta erilaisilla turvaominaisuuksilla. Integroitu Low Voltage Cut Off (LVCO) -piiri katkaisee lisävarusteet automaattises ... Lisätietoja

Osa #: XOAL125


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Tämä X-Offroad Multiple Light Controller Lower Dash Mount Kit on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Se on suunniteltu ohjaamaan jopa 6 laitetta erilaisilla turvaominaisuuksilla. Integroitu Low Voltage Cut Off (LVCO) -piiri katkaisee lisävarusteet automaattisesti, kun akun käyttöjännite laskee alle käyttöjännitteen, ja varmistaa, että lataus riittää kriittisiin sähkötarpeisiin, kuten moottorin käynnistämiseen. Se on rakennettu kestämään maastokäytön rasitukset ja se on rakennettu kestämään. Multiple Light Controller Lower Dash Mount Kit vaatii jonkin verran porausta turvallista asennusta varten. Tämä sarja ei ole yhteensopiva JL:n tehtaan AUX-kytkinkokoonpanon kanssa.

Sovellukset

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja