Välikappaleen nostosarja

Välikappaleen nostosarja 2.5" edessä, 2" Takana, Jeep Wrangler JK

188 €

Maastossa liikkuminen voi olla rankkaa Wranglerin vakiojousitukselle, ja siksi tarvitset korotussarjan, joka on suunniteltu erityisesti ulkoilmaan. Siinä on 2,5 tuuman etunostokorkeus ja 2 tuuman takanostokorkeus, jotta Jeep Wranglerisi saa lisää maavaraa ja l ... Lisätietoja

Osa #: XOLK009


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Älä unohda ostaa myös

Kuvaus

Maastossa liikkuminen voi olla rankkaa Wranglerin vakiojousitukselle, ja siksi tarvitset korotussarjan, joka on suunniteltu erityisesti ulkoilmaan. Siinä on 2,5 tuuman etunostokorkeus ja 2 tuuman takanostokorkeus, jotta Jeep Wranglerisi saa lisää maavaraa ja leveämmät vanteet ja renkaat mahtuvat siihen. Pakkaus sisältää: 2x Etunostokelan välikappaleet (2,5"), 2x takanostokelan teräksiset välikappaleet (2"), etu- ja takajousien jatkeet, jarrulinjojen siirtokannattimet, laitteisto. X-Offroad Lift Kit asennetaan ilman hitsausta tai leikkaamista, joten se on pulttikiinnitteinen sarja. Ammattilaisen suorittamaa asennusta kuitenkin suositellaan.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja