Elektroninen pakokaasunpoistosarja

Elektroninen pakokaasunpoistosarja Ruostumaton teräs, 2.5"

159 €

Asenna X-Offroad Electronic Exhaust Cut-out Kit -pakosarja Jeep Wrangleriin, jos haluat pakoputkistostasi hirvittävän, mutta hillityn. Et tarvitse täydellistä putkiston vaihtoa tai peruskorjausta, joten tämä Cut-out Kit on mielekäs ja kätevä ratkaisu. Tämän sa ... Lisätietoja

Osa #: XOEEC001


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Asenna X-Offroad Electronic Exhaust Cut-out Kit -pakosarja Jeep Wrangleriin, jos haluat pakoputkistostasi hirvittävän, mutta hillityn. Et tarvitse täydellistä putkiston vaihtoa tai peruskorjausta, joten tämä Cut-out Kit on mielekäs ja kätevä ratkaisu. Tämän sarjan kauneus on siinä, että se on tehokas Wranglerin pakoputken kiertäminen. Tämän sarjan mukana toimitetaan kytkin, joka mahdollistaa pakokaasun poistamisen ennen pakokaasun osumista äänenvaimentimeen. Voimakas, raskas ääni, jonka tunnet ja kuulet, kun painat kytkintä, on huumaava kokemus. Tehokkaat komponentit, kuten kauko-ohjattava laippa, takaavat, että voit tuulettaa virtaa suoraan aina halutessasi, vuosien ajan. Tämä sarja vaatii sekä mekaanista että sähköistä kokemusta, jotta se voidaan asentaa oikein.

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja