Universal pakokaasun äänenvaimennin

Universal pakokaasun äänenvaimennin Ruostumaton teräs, 2.5"

110 €

Paranna ajoneuvosi ilmavirtaa ja anna sille aggressiivinen ääni tällä X-Offroad Universal -äänenvaimentimella. Tässä äänenvaimentimessa on suoraviivainen, suuren virtauksen rakenne, jossa on keskellä oleva ulostuloaukko, joka mahdollistaa tehokkaamman pakojärj ... Lisätietoja

Osa #: XOUM001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Paranna ajoneuvosi ilmavirtaa ja anna sille aggressiivinen ääni tällä X-Offroad Universal -äänenvaimentimella. Tässä äänenvaimentimessa on suoraviivainen, suuren virtauksen rakenne, jossa on keskellä oleva ulostuloaukko, joka mahdollistaa tehokkaamman pakojärjestelmän, koska pakokaasut poistuvat keskeltä sen sijaan, että ne joutuisivat poistumaan äänenvaimentimen molemmilta puolilta. Tämä äänenvaimennin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on rei'itetty ruostumaton putki, jonka sisäpuolella on tiiviste, joka auttaa hallitsemaan sisätilojen melutasoja ja tarjoaa silti suuren suorituskyvyn lisäyksen verrattuna varastossa oleviin äänenvaimentimiin.

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja