Cargo LED-valomoduuli

Cargo LED-valomoduuli Jeep Wrangler JK

72 €

Kirkkaampi kuormatila. Jos et ole tyytyväinen Jeepisi tehtaan kupuvaloon, vaihda se tähän X-Offroad Cargo LED -valomoduuliin. Valaisevan LED-valaistuksen ansiosta tämä valomoduuli tekee tavaratilasta kirkkaamman, jolloin näet takaluukun selkeämmin. Lisäksi täs ... Lisätietoja

Osa #: XOCLL002


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Kirkkaampi kuormatila. Jos et ole tyytyväinen Jeepisi tehtaan kupuvaloon, vaihda se tähän X-Offroad Cargo LED -valomoduuliin. Valaisevan LED-valaistuksen ansiosta tämä valomoduuli tekee tavaratilasta kirkkaamman, jolloin näet takaluukun selkeämmin. Lisäksi tässä tuotteessa on valaistut huuhtelukytkimet käytön helpottamiseksi. Tässä valomoduulissa on kaksi valkoista LED-valoa, joiden ansiosta se tuottaa loistavaa valoa. Lisäksi se on varustettu sisäänrakennetulla, taaksepäin suunnatulla keltaisella hätä-LED-valolla, joka lisää turvallisuutta tienvarressa. Se voidaan asentaa tehdasvalmisteisen pyyhkijän moottorin kannen tilalle ja kytkeä takapistorasiaan.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja