Välikappaleen nostosarja

Välikappaleen nostosarja 2.5", Jeep Wrangler JL

329 €

Maastossa liikkuminen voi olla rankkaa Wranglerin vakiojousitukselle, ja siksi tarvitset korotussarjan, joka on suunniteltu erityisesti ulkoilmaan. X-Offroad 2.5" Suspension Lift Kit tarjoaa sen, mitä tarvitset, jotta voit selviytyä maastossa ja maastossa esii ... Lisätietoja

Osa #: XOLK001


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Maastossa liikkuminen voi olla rankkaa Wranglerin vakiojousitukselle, ja siksi tarvitset korotussarjan, joka on suunniteltu erityisesti ulkoilmaan. X-Offroad 2.5" Suspension Lift Kit tarjoaa sen, mitä tarvitset, jotta voit selviytyä maastossa ja maastossa esiintyvistä esteistä. 2,5 tuuman (64 mm) korotuksen ansiosta tähän sarjaan mahtuu jopa 34 tuuman renkaat. Pakkaus sisältää: Iskun jatkeet, kierrejousen välikappaleet, iskunsiirtokannattimet, keinuvetopalkin päätylenkit, puskurinpuskurit, laitteisto. X-Offroad Lift Kit asennetaan ilman hitsausta tai leikkaamista, joten se on pulttikiinnitteinen sarja. Ammattilaisen suorittamaa asennusta kuitenkin suositellaan.

Sovellukset

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja