Raajojen nostosarja

Raajojen nostosarja Jeep Wrangler TJ

96 €

X-Offroad Limb Riser Kit on suunniteltu suojaamaan Jeep Wranglerisi puiden oksilta, ylikasvaneilta pensailta ja muilta maastossa esiintyviltä vaaroilta. Tämä Jeepin konepeltiin kiinnitettävä sarja suojaa tuulilasia ja tuulilasinpyyhkimiä naarmuilta ja vaurioil ... Lisätietoja

Osa #: XOLR002


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

X-Offroad Limb Riser Kit on suunniteltu suojaamaan Jeep Wranglerisi puiden oksilta, ylikasvaneilta pensailta ja muilta maastossa esiintyviltä vaaroilta. Tämä Jeepin konepeltiin kiinnitettävä sarja suojaa tuulilasia ja tuulilasinpyyhkimiä naarmuilta ja vaurioilta, joita matalalla roikkuvat puut ja pensaskasvustot aiheuttavat, jotka ovat yleisiä useimmilla extreme-radoilla. Kun olet asentanut tämän raajakorotussarjan, voit ajaa huoletta läpi minkä tahansa maastokohteen. Siinä on säädettävä pikaliitin, jonka avulla voit asentaa nousuputket muutamassa minuutissa. Samoin poistaminen onnistuu helposti, jos haluat purkaa sen ennen kuin lähdet maanteille.

Sovellukset

1997-2006 Jeep Wrangler TJ
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja