⚠️Tšekin vakavan tulvatilanteen vuoksi jotkin paketit voivat viivästyä. ⚠️

Trail kahvat

Trail kahvat 4 kpl, Musta, Jeep Wrangler JL

-19%
80 €   65 €
Väri:

Jeep Wrangler JL:n kuljettaminen maastossa voi olla hankalaa, varsinkin kun törmäät petolliseen maastoon vaikeissa seikkailuissa. Varmista siis, että olet valmistautunut kaikkeen etukahvojen avulla. Nämä kahvat on luotu tekemään maastoajelusta paljon turvallis ... Lisätietoja

Osa #: XOIA161


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Jeep Wrangler JL:n kuljettaminen maastossa voi olla hankalaa, varsinkin kun törmäät petolliseen maastoon vaikeissa seikkailuissa. Varmista siis, että olet valmistautunut kaikkeen etukahvojen avulla. Nämä kahvat on luotu tekemään maastoajelusta paljon turvallisempaa ja hauskempaa, sillä niiden ylivoimainen vakaus takaa, että sinä ja matkustajasi saatte tarvitsemanne tuen, kun pomppaatte pitkin epätasaista polkua. Jotta nämä kahvat pysyisivät luotettavina pitkään, ne on valmistettu lujasta ja kestävästä teräksestä, joka kestää helposti jatkuvan väärinkäytön ja maastokäytön haasteet. Ne kiinnittyvät suoraan urheilutankoon. Helppo asennus.

Sovellukset

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja