LED-ajovalosarja

LED-ajovalosarja Musta, E24 European Homologation, HALO, Jeep Renegade

836 €

Tšekin varasto: Saatavilla pian
Espanjan varasto: Loppuunmyyty

Osa #: XOHL085
Väri:

X-offroad esittelee uuden LED-ajovalaisimen Jeep Renegadelle. LED-ajovalot korvaavat suoraan tehtaan ajovalot. Mukana eurooppalainen E24-homologointitodistus. LED-valaisimessa on ainutlaatuinen tyylikäs muotoilu. X-Offroad -valot on suunniteltu maastoharrastaj ... Lisätietoja


Kuvaus

X-offroad esittelee uuden LED-ajovalaisimen Jeep Renegadelle. LED-ajovalot korvaavat suoraan tehtaan ajovalot. Mukana eurooppalainen E24-homologointitodistus. LED-valaisimessa on ainutlaatuinen tyylikäs muotoilu. X-Offroad -valot on suunniteltu maastoharrastajille, jotka vaativat parasta. Näissä uusissa LED-ajovaloissa on huippuluokan rakenne ja alan johtavat ominaisuudet, jotka kestävät äärimmäistä maastokäyttöä. Helppo asennus: 9" LED-valot ovat nopea ja helppo korvaaja varastossa oleville ajovaloille: Plug & Play -asennus tekee tästä 9" LED-valosta nopean ja helpon vaihtoehdon. Myydään pareittain.

Erittely

  • Lämpötila: 6000K
  • Vedenpitävyys: IP67
  • Teho Korkea: 50W
  • Teho Alhainen: 30W
  • Merkit: DOT SAE, E24

Sovellukset

2014-2018 Jeep Renegade BU
2018+ Jeep Renegade BV

Myös muut asiakkaat ostivat

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja