LED Neliövalot Sarja

LED Neliövalot Sarja Musta, E24 European Homologation, Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie E6000

249 €
Väri:

Risteile kirkkaassa näkymässä tielle tai maastoon näillä X-Offroad LED 5x7 tuuman LED-ajovaloilla. Se on tehty kestävää sitkeyttä varten, ja siinä on vahva rakenne ja erittäin luja kevyt komposiitti, joka kestää vaurioita ja tavallisia ajo-olosuhteita. Vaihda ... Lisätietoja

Osa #: XOHL084


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Saatavilla

Kuvaus

Risteile kirkkaassa näkymässä tielle tai maastoon näillä X-Offroad LED 5x7 tuuman LED-ajovaloilla. Se on tehty kestävää sitkeyttä varten, ja siinä on vahva rakenne ja erittäin luja kevyt komposiitti, joka kestää vaurioita ja tavallisia ajo-olosuhteita. Vaihda tehtaan ajovalot tehokkaisiin LED-valoihin! LED-ajovalot korvaavat suoraan tehtaan ajovalot. X-Offroad -valot on suunniteltu maastoharrastajille, jotka vaativat parasta. Mukana eurooppalainen E24-homologointitodistus. Myydään pareittain. Huomautus: Jeep Wrangler YJ:n osalta varmista, että sinulla on sama koko, tämä on isompi versio YJ-ajovaloista.

Erittely

  • Merkit: DOT SAE, E24
  • Pistorasia: H4

Sovellukset

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja