Keulaton yläosa

Keulaton yläosa 4 ovi, Musta, Fastback, Suntop

1 099 €
Väri:

Ultimate Top Fastback on kulhoton toppi, jonka mukana toimitetaan tuulilasitanko ja oven reunukset. Katto ja ikkunat toimivat erikseen, joten sinulla voi olla 5 erilaista yläosaa; täysin avoimesta täysin suljettuun. Katon voi rullata tuulilasisi päälle ja kiin ... Lisätietoja

Osa #: XOST063
Suntop


Espanjan varasto: Saatavilla
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Ultimate Top Fastback on kulhoton toppi, jonka mukana toimitetaan tuulilasitanko ja oven reunukset. Katto ja ikkunat toimivat erikseen, joten sinulla voi olla 5 erilaista yläosaa; täysin avoimesta täysin suljettuun. Katon voi rullata tuulilasisi päälle ja kiinnittää kahdella salvalla, jolloin tavaratila jää vapaaksi matkatavaroillesi. Erittäin helppo avata ja sulkea. Sävytetyt, naarmuuntumattomat muoviset DOT-hyväksytyt ikkunat ovat täysin laitteistovapaita ja ne voidaan taittaa viemään vähän tilaa. Sen mukana tulee uusi Suntop® ROOMERANG -konseptimme, "laitteisto ei-laitteisto". ROOMERANG antaa Ultimate topille täydellisen muotoilun, riittävän lataustilavuuden ja pidemmän Topin täydelliseen aurinkosuojaan. Se tarjoaa kaaren edun yläosan sisällä, mutta ilman sen rajoja. Sen muoto tulee etulokasuojan lämmönpoistajasta ja se on yhdistetty moniin muihin Wrangler JL:n osiin. Se on asennettu turvahäkin alkuperäisiin kierrereikiin. Se voidaan asentaa ylösalaisin, kun haluat täydellisen "alastoman" ilmeen, avautuvan yläosan ja ikkunat.

Erittely

  • Väri: Black
  • Materiaali: Denim

Sovellukset

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Voit myös pitää seuraavasta:

30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja