Täydellinen aurinkosuojapakkaus

Täydellinen aurinkosuojapakkaus 4 ovi, Jeep Wrangler JK

100 €

Säilytä viileä ja pidentäkää Jeep Wranglerin sisätilojen käyttöikää X-Offroad Complete Sunshield Kitillä. Optimaalisen heijastuksen ja eristyksen saavuttamiseksi lämpö- ja UV-säteiden kilpi on valmistettu erityisestä korkean tiheyden vaahtomuovista, jolla on e ... Lisätietoja

Osa #: XOIA150


Espanjan varasto: Loppuunmyyty
Tšekin varasto: Loppuunmyyty

Kuvaus

Säilytä viileä ja pidentäkää Jeep Wranglerin sisätilojen käyttöikää X-Offroad Complete Sunshield Kitillä. Optimaalisen heijastuksen ja eristyksen saavuttamiseksi lämpö- ja UV-säteiden kilpi on valmistettu erityisestä korkean tiheyden vaahtomuovista, jolla on erinomaiset eristysominaisuudet, ja laminoidaan se kahden Mylar-kerroksen väliin. Ulompi kerros on Mylar, jossa on aluminoidut pinnoitteet, jotka heijastavat lähes kaikki UV-säteet. Sisäkerros on pelkkää Mylaria, joka lisää jäykkyyttä ja suojaa keskimmäistä vaahtomuovikerrosta. Peittää kaikki ikkunat 4-ovisessa Jeep Wrangler JK -mallissa.

Sovellukset

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 päivän palautusoikeus
30 päivän palautusoikeus

Etkö pidä tuotteesta? Väärä tuotevalinta? Ei ongelmaa! Tämän tuotteen voit palauttaa joko espanjalaiseen tai tšekkiläiseen varastoon.

Lisätietoja

Kaikki hinnat sisältävät 24% ALV:n

Nauti ostoksestasi, olet täysin vakuutettu

Asiakkaansuoja